Af sted på højskole om et års tid – og hermed må jeg træffe valg ml højskole musik og højskole kunst

Cool mig går ud af gymna i juni og pønser på derefter at tage på højskoleophold - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse/, på en rigtig god højskole. journalist og højskole kunst , http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/kunst-design/om-kunst-design/, fængsler undertegenede meget, og på den baggrund påtænker undertegnede om det bliver en 1 af de logiske at gå, når jeg skal finde ud af, hvad undertegende skal læse igen. Og så er jeg jo overstadig for musik – også højskole musik - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/musik-sang-dans/musik-sang-dans/, som er velegnet til samspil + fællessang. Min veninde Rita skal på en special højskole musik-linje, men jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdmed mulighed en stor mængde retninger man kan tage. Mon I har hørt om en sådan en god højskole? Journalistik eller højskole musik-linje, som I kan anbefale?

Et andet spørgsmål er, hvordan niveauet er på en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, alt efter om deltagerne er nitten lige som jeg eller måske i stedet er 34 og bare søger lidt adspredelse fra arbejdslivet. Puha jeg tror nu på at det ikke er spildte kræfter på en højskole. Kunst er lille jeg interesseret i. Om højskole kunst kun vil tilbyde en traditionel gennemgang eller om mit kreative jeg kommer til at blive udfordret og selv kan teste mine talenter af med højskole kunst .

Nu internetsøger jeg i hvert fald løs på i timevis om højskole journalist, højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport dropper jeg bare med det samme ha ha. Og så kommer ”højskole musik” også lige med så jeg kan vurdere, hvorvidt det er muligt at score mig et stk højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med kor plus samspil og en slags højskole musik. Det kunne være mega fedt.

Googler jeg på ord som højskole kunst og højskole journalist kommer der mange nysgerrighedssækkende skoler her nær Højbjerg, mens stederne stadig ikke er lige i nægheden af mine forældre. Nok er undertegnede til højskole musik og højskole kunst og komsammen, men forældre må altså holde sig væk og maks nøjes med at komme til aftener med koncerter eller udstillinger hvor de kan beundre den stolte datters højskole musik og min højskole kunst Det er altså sket tidligere at tosserne dukker op uanmeldt på min skole.

Min broder spørger jeg ik’ lige råd af, selvom drengen i de sidste måneder har været afsted på højskole. Sport er Pers et og alt, så det var klart nok et styk højskole sport-linje min bror valgte, dengang han tog sit valg af højskole. Journalist skal han forhåbentligt ikk være, så trist som han skriver hehe. Storebror er ganske enkelt ik’ til højskole journalistik eller højskole kunst.