Ansigtsmaling Grimas – Børnene er begejstrede for ansigtsmaling fra Grimas

Poderne i familien, der er startet i frit har fået øjnene op for sådan noget ansigtsmaling. Egentligt troede jeg at ansigtsmaling var mere noget der var fedt for noget de mindre børnehavebørn, og de kiddos afprøvede det da også hos fastelavn på vores lokale torv. Men i dag er ansigtsmaling Grimas {http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/} helt enkelt gået rent ind hos begge ungerne.

Mor her købte det der ansigtsmaling Grimas , som de kan bruge i weekenderne. Så søndag, hvor forældrene slumrede lidt længe, stod de op på egen håndop uden at vække os, spiste deres cornflakes og gik i gang med at underholde sig med den nye ansigtsmaling. Begge børn er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så de to rendte liii ind om slikforretningen og legetøjsbutikken i fuld ansigtsmaling. Kåde unger. De synes bare det er sjovt med al opmærksomheden, sådan en gang ansigtsmaling giver dem.

og Malte mindsandten taget op herhjemme. Holder vi ikke tjek på dem, så folder de fantasien ud med ansigtsmalingen i tide og utide. Dejligt fyldt med løjer, men ind imellem også reeet bøvlet. Vores datter passer fint på, imens lillebror glemmer at han har hovedet fuld af maling og tværer den ud når det sker.