Dengang jeg tog på efterskole i 8 klasse var jeg overlykkelig…

Vores lille Peter har har kæmpet meget i hans klasse..! Der har været en dårlig social dynamik… & uheldigvis er han ligeledes blevet mobbet… Det har virkelig bare været hårdt. Jeg har været ked af det, & dét har han så absolut også været. Vi har i formiddags endelig opdaget en løsning på problemet. Vi har bestemt os for, at han tager afsted på efterskole i 8 klasse…! Det er om mindre end et år, så han skal ik’ være trist særlig længe endnu! Vi er alle ovenud ekstatiske over vores afgørelse. I grunden var det vores pusling, der fandt på efterskole 8. klasse! Og jeg støttede fuldstændig op om hans smukke forslag, da han indviede os i det, for snart syv måneder siden. Jeg har udelukkende hørt positivt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ik spor nervøs. Jeg er komplet sikker på, at det bliver en super oplevelse for ham…

Den eneste bekymring, jeg besidder for øjeblikket er, at det er virkelig vanskeligt at vælge hans efterskole! Der er ovenud mange efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler virkelig, at det er hårdt!! Så jeg håber, at i søde bloggere har lyst til at bistå mig med at opspore en super dejlig efterskole 8 klasse - http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html – ! Jeg har læst mig til, at det ik’ er alle typer skoler, der er i stand til at offerere undervisning til en 8. Klasser, så glem ik, at det jo ska være en efterskole 8. klasse. Som det vigtigste beder vi til gud om at kunne opspore en efterskole 8 klasse, som offererer keyboardundervisning. Dét elsker han ovenud meget, og det har hjulpet ham fantastisk meget, når og hvis han har været såret! Derfor er det vores krav, at han kan fortsætte med at dygtiggøre sig!