En anbefaling af Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn (www.vucfyn.dk/fynshfkursus) eller Hf Odense interessant for dig

Måske har du allerede styr på, hvad du ønsker at være. Det kan være, at du går fokus efter et samfundsvidenskabeligt studie på KU eller AAU eller ønsker at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske.

Uanset hvilke studiedrømme, du tumler med, er jeg overbevist om, at Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Ved du stadig ik, hvad du har lyst til at arbejde med som færdiguddannet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg først startede. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver mulighed for et par år til at vælge. Den er bred og anvendelig.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Gå efter fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med skolen til maj, og kunne du tænke dig at studere videre på en HF på Fyn med en masse muligheder at vælge imellem? Såfremt du læser din hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så kan du selv designe HF’en til ganske nøjagtigt den retning, som du drømme om optagelse på. Det var det rigtige for mig.

Foruden den almindelige Hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense endvidere målrettede linjer: Sproglig HF, Politilinjen, pædagoglinjen + Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyet så de kan berede dig på den pågældende uddannelse.

Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense har adgangskrav

Har du lyst til at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du leve op til en masse adgangskrav. Går du ud af folkeskolen til juni, skal underviserne finde ud af, om du på nuværende tidspunkt kan læse en Hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på Hf’en hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det skulle jeg slet ikke så slemt, som det lyder.

Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tester dine personlige og faglige kompetencer.

Det skal du nok slippe fint igennem, så du/I begynder på Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense