Erfaring med at reservere mobildiskotek, underholdning til børnefødselsdag eller musik til bryllup?

Jeg scorede hvilket I læsere måske er bekendte med, et stk ny kæreste.. Men stort set lige så kærlig og taktfuld han lader til at være, præcis så himmelhenrykt er manden over at fiske og dermed også. For kun et par måneder siden vidste undertegnede ik’ en pind om fiskestænger {www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskestaenger}, fiskehjul {www.stubs-fiskeudstyr.dk/fiskehjul} og fiskegrej {www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej}, men efter nogle cafedates, hvor undertegnede nævnte hans interesse og hans liv, hvor han oplyste mig om sit fiske-halløj, så ved jeg her for tiden en hel del om at fiske samt fiskehjul, fiskestænger & fiskegrej.

Det bliver afgørende, om jeg gider at leve sammen med fiskegrej, fiskehjul & fiskestænger, hvis vi flytter sammen en dag. Hvordan skal jeg få plads til det? Jeg kender dog ikk’ til, hvilket sted han deponerer alt hans med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Hvorhenne får han og jeg fiskestænger og lignende fiskegrej anbragt på en diskret måde? ikke skal ind i stuen.

En date hvor vi ævlede omkring fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger lyder sikkert trivielt. Men den mand lader til at være meget ivrig og heldigvis også temmelig grinagtig, så han kunne virkelig flere fiskehistorier, hvor manden har været ude med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger og prøvet diverse sjove ting. Hvem skulle have forventet, hvordan skildringer omkring fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger fik mig til at hysterisk grine? Så det var et styks råd til hankønnene. Hvis I opleves af kvinderne som vittige, så skal i nok slippe af sted med at underholde om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og fritidshobbyer såsom modelfly, biler eller måske fiskeri.

Vores 4. ud-af-biografen-date? Det ska’ klart nok være et stk tur ud at fiske hvor I ser mig med fiskehjul, fiskestænger samt fiskegrej .