Hende den vandglades speedbådskørekort er klaret – jeg har fået taget duelighedsprøve på sejlerskole

Undertegnede har gået på sejlerskole (http://www.dksp.dk/sejlerskole), og det har bare været super godt. Jeg tog duelighedsprøve (http://www.dksp.dk/undersider/duelighedsprove) i april, og jeg og veninden en måned senere med speedbådskørekort (http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort) på dejlig sommerferie. Jeg & veninden rejste til Holland og cruisede omkring i en ganske fantastisk speedbåd hvor vi oplevede en super god og hyggelig sejltur. Så overvejer du speedbådskørekort, duelighedsprøve og sejlerskole, så vil jeg helt sikkert anbefale det.

I dagene på sejlturen mærkede jeg at være rustet godt fra mit kursus på sejlerskole. Folkene på min sejlerskole virkede rigtig tålmodige, og jeg lærte en masse vigtige ting til den afsluttende duelighedsprøve. Jeg er overbevist om, at jeg uden undtagelse skal få benyttet mit speedbådskørekort jævnligt de næste år. Så I må bestemt komme på sejlerskole og tage duelighedsprøve, såfremt du kunne tænke dig at tage på sejladferie.

Hver eneste af forventningerne herfra levede de op til på min sejlerskole undervisning. Ret faglig ånd omkring min duelighedsprøve, professionelle trænere og dét, at jeg nemt kunne komme igang med at gøre brug af det nye speedbådskørekort så kort tid efter sejlerskole kurset. Suverænt.