Højskoler er fuldendt til sabbatåret – lidt omkring mit højskoleophold

Leder I efter højskoler? Velovervejede mig filosoferede over længere tid , om højskoler ville være noget for mig, men nu hvor jeg netop har gjort mit højskoleophold færdigt så vil jeg bestemt nævne, at det er tiden og pengene værd. diverse fag. Selv havde jeg undervisning i bl. andet, imens andre højskoler foreslår højskoleophold med fotografi, sport eller teater – som man vidst oplever det fra efterskoler.

Mens jeg gik i 10. klasse og et år på efterskole var smart var jeg lidt for genert til at tage på efterskole. Men nu hvor jeg har gået i gym har det her højskoleophold været det bedste. Der er fag men højskoler er bestemt ikk lisson gymnasiet. Vi hyggede os på et højskoleophold og skal ikke til eksamen til sidst. Et mega lyspunkt ved højskoler, ifølge mig.

Højskoler er funktionalistisk for dem der er i tvivl om, hvilken retning de helst vil. Eller for unge som har brug for et pauseår og dropper at arbejde i butik frem for højskoler. Man kan sagtens forene fritidsarbejde & højskoler. Jeg var nu svineheldig og tog på højskoleophold uden job ved siden af. Luksus.