Horisont Rejser – udvælg kulturrejser/rundrejser på næste tur

Kan du lide kulturrejser der har masser af hændelser væk fra poolen som at der på samme tid virker som rundrejser? Har du det sådan må du lære om rundrejser fra Horisont Rejser. René og jeg begyndte for et halvt år siden at have råd til kulturrejse eller rundrejser, men i denne måned er ham og jeg netop kommet retur fra vores fantastiske kulturrejse hvor vi kom rundt i Cambodia. Vi har oplevet så meget.

Rundrejser er utvetydigt en indholdsrig oplevelse i stedet for gå glip af landets diversitet. Manden og jeg tager jævnligt på kulturrejser til både Europa og i Boston, mens jeg og ham ikke har overvejet rundrejser. Men nej det er underskønt. Rundrejser med Horisont Rejser påbyder selvfølgelig 2-3 uger af din ferie, men i stedet indtjener du flere store begivenheder igen. Jeg vil i fremtiden gå efter at drage på kulturrejse eller spare op til rundrejser hos fx Horisont Rejser i stedet for 1 uges tur det samme sted.

Foretrækker du rundrejser eller kulturrejser? Vi rejste med Horisont Rejser og hos dem tilbyder de begge dele. Hos Horisont Rejser kan du fx finde kulturrejser til overaskende rejsemål som Usbekistan eller Iran, rundrejser i Argentina og Asien eller kulturrejser til Marokko. Uh altså alt det skriveri gi’r mig super lyst til at drøne af sted på rundrejser/kulturrejser igen.