Hvis du kunne tænke dig at starte på efterskole så er Efterskolernes Dag vedkommende

Regner du med at søge om plads på efterskole? Så find skolerne og mærk efter. Forinden jeg tog på efterskole havde jeg været ganske meget uoverskuelig om, hvilken skole jeg burde tage. Heldigvis blev jeg rådet til at tage til Efterskolernes Dag - http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, . På Efterskolernes Dag har skolerne åbent, så man kan komme ud at kigge. Det kan blive en travl tur, men fedt bliver det at komme på visit hos de forskellige skoler og mærke huset og folkene.

Godt var det at mine forædre og mig tog rundt til Efterskolernes Dag inden at jeg tog beslutning om efterskole. Jeg var mere overbevist over, hvilket sted jeg ville gå på, da vi havde været på Efterskolernes Dag. Jeg ombestemte mig faktisk som følge af Efterskolernes Dag. Det føltes mere hjemligt det andet sted.

Efterskolernes Dag er dag/aften som er lidt aktiv. Vi har ikk nogen bil, så vi fik lånt morbrors Mercedes, så jeg havde mulighed for at kunne møde dem alle sammen. Jeg opfattede nu godt, at det var den skole, jeg kom til at vælge, dengang jeg og mine forældre besøgte efterskole nummer to på Efterskolernes Dag.