I min nyetablerede gesjæft forhandler jeg en ny type plastvindue samt pvc vindue.

Jeg siger nu til jer, at jeg i løbet af adskillige vintre har jeg været beskæftiget i min egen butik. Lige så langt jeg er i stand til at mindes, har det selvstændige liv været en stor forhåbning for mig! Det har til alle tider interesseret mig at være indehaver af egen forretning. Jeg har haft en anstrengende barndom, & jeg synes muligvis, at det er grunden til, at jeg er indehaver af et fantastisk ønske om at opretholde min independens. Der var ikke en forælder til at hjælpe mig på vej. Forretningen forsøger at sælge ting til det funktionelle hjem, bl.a. et plastvindue til en vinterhave, solarlux » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore/solarlux,, udendørs foldedøre » http://www.win-door.dk/folde-og-skydedore/foldedore, til en terrasseoverdækning, et pvc vindue & en plastdør {http://www.win-door.dk/vinduer-og-dore/plastdore} til, hvor det er brugbart. Jeg ønsker inderligt, at min forretning bliver ved med at være vellykket.

Jeg er skarp til at vejlede købere, & lige så snart, at de leder efter et nyt plastvindue, en bestemt type solarlux, en herlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en ny plastdør, er jeg parat med min imødekommende rådgivning. Jeg er virkelig opslugt af, at et visit til min forretning bestemt skal være en kærlig oplevelse. Naturligvis går jeg også op i, at mine ”gæster” rent faktisk køber det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der er en del af mit varelager. Men som det vigtigste ønsker jeg at etablere et forhold til mine kunder. Jeg erkender jo, at det tit resulterer i, at en forretning drives med gevinst. Jeg brænder for min virksomhed, og for at være selvstændig erhvervsdrivende, & bevise for hele verden, at jeg er et smukt menneske. Samtidig med dette ønsker jeg, at hjælpe kunderne med at udvælge det helt rigtige plastvindue og solarlux, og købe dén vinterhave, de i lang tid har drømt om, det perfekte pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der drømmer om. Jeg elsker at tilbyde en hjælpende hånd til andre personer, måske skyldes det, at jeg som følge af min barndom er klar over, hvor nødvendigt det er, at vi mennesker støtter hinanden…