Inspirerende råd til spritnye elegante lamper tages imod med lykke

Ihh, jeg har set frem til at kunne elaborere om denne skønne nyhed forevigt, virker det omtrent ligesom. Lille mig har været helt vildt meget oppe at køre, men nu er alt endelig formelt set i orden, og jer på den anden side af skærmen skal naturligvis være de første til at høre om nyheden!

En stor ejerlejlighed, som jeg har ønsket mig i flere måneder, er jeg nu blevet ejer af. Den føles rummelig plus luftig, med et rummeligt bad og en balkon, som jeg ser frem imod at bruge i sommermånederne. Jeg har næsten valgt alle det møblement, som jeg mangler, så den ting som jeg savner nu, er faktisk en masse lamper. At det nu virker temmelig vigtigt hvilke slags lamper, der er i en bolig, er jeg klar over.

Fordi de altså har indflydelse på udseendet af hele boligen, skal man ej blot bestille de mindst dyre lamper, men umiddelbart bør der med sikkerhed være lamper hvor det virker nødsaget. Jeg tænker, at jeg eventuelt bør købe designede lamper til spisestuen: evt. to PH lamper til at placere over sofabordet. I køkkenet vil jeg helst have et par spotlight lamper såvel som lamper neden under køkkenskabene, der giver lys helt ned på bordpladen. En ordentlig lysekrone, der kan danne en god velkomst til boligen, havde jeg faktisk overvejet til entreen. Nydelige lamper findes her i forvejen i badeværelset, så dem behøver jeg ej at ændre.

Det vil desuden betragtes som værende en fornuftig detalje at bestille nogle gulv lamper til spisestuen såvel som sovekammeret, som man f.eks. bør benytte til at læse. Jeg er sikker på, at de smukkeste lamper har mulighed for at forbedre min bolig, i tillæg til at jeg ikke behøver sidde i mørke.

Hva’ så, skønne followers..? Kan I hjælpe med at fremfinde de nødvendige lamper til min spritnye, flotte lejlighed? Be’ be’!? Overbeskyttende mig føler mig ikke tryg ved at poste fotografierne af hjemmet herinde. Hvis I finder det altafgørende, sender yours truly forståeligt med glæde dokumentation af lejligheden via mail til jer. 1-2-3-Start!!