Jeg har nu overstået mit Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Er Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense interessant for en af mine læsere

Uanset hvad for nogle studiedrømme, man tumler med, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde mine drømme sørme for mig, og nu ved jeg, at jeg skal studere til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg kommer ind.

Måske har du i lang tid overvejet, hvad du ønsker at læse til. Det kan tænkes, at du ønsker at blive sygeplejerske, socialpædagog eller politibetjent, eller det kan være, at du går snarere efter en sproglig uddannelse på et af landets universiteter.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg havde lyst til, da jeg blev færdig med folkeskolen. Ved du det heller ikke?. Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn giver adgang til 2 år til at komme på rette spor. Der kommer du omkring en masse fag.

Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn – Gå efter fremtidsdrømmen

Bliver du færdig med folkeren til juni, og kunne du tænke dig at gennemføre en ungdomsuddannelse med bjerge af muligheder at vælge imellem? Såfremt du læser din hf i Odense hos Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus, så kan du målrette HF-en til præcis den uddannelse, som du drømme om optagelse på! Det var det rigtige for mig.

Udover den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense endvidere linjerne: Sproglig HF, politilinjen, Pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet til at berede dig på din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Har du lyst til at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så er du nødt til at opfylde en hel række adgangskrav. Er du gået ud af 9. klasse for mere end end et år siden? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så ser på dine personlige og faglige kompetencer.

Afslutter du 10. klasse til maj, skal din skole finde ud af, om du er klar til at gennemføre en HF eksamen. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på at læse hf-en hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg faktisk, men det var ikke rigtigt så ubehageligt, som det kan lyde.

Det skal I helt sikkert komme igennem, så du kan komme igang på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn