Jeg pimper efteråret op med halloween kostumer, en stor mængde halloween pynt og tyroler kostumer

Kanske er undertegnede hurtigt igang, men mine tilrettelæggelser er flere uger i forvejen påbegyndt til min yndlingshøjtid: 31. oktober. Jeg elsker 31. oktober med, halloween kostumer {http://dramashop.dk/halloween/category/kostumer-og-tilbehoer-halloween-11/} og halloween pynt. Uhygge, maskeret mad, kostumer og mulighed for at skræmme ungerne på vejen … what is not to like.

Jeg overvejer også cool tyroler kostumer {http://dramashop.dk/kostume/category/tyroler-67/} til dette efterår. Jeg regner med at tage med til Oktoberfest, min ven Joakim udtalte da jeg talte om det sidst, at tyroler kostumer er et must have. Jeg er på. Inden efterårsmånederne bør jeg med det som udgangspunkt have styr på både tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt. Jeg vil sandsynligvis kreere så meget som muligt egenrådigt, imens andre ting bliver shoppet på nettet eller i forretninger der forhandler tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt.

Halloween pynt & halloween kostumer er jeg gud ske lov ikk den eneste om at storkøbe i venneflokken. Ida-Caroline som er min min villa-medejer og jeg kan lide at pynte overalt i huset med alskens varianter af halloween pynt. Og den sjove dame og jeg holder konkurrencer omkring at finde os de fedeste halloween kostumer. Hun er den der stryger med undertegnede til ølfest i Munchen, så absolut ska’ vi more os i tyroler kostumer. Det er så oplagt..!