Jeg skal til at kaste mig ud i at tillave frugtkarameller og fødekarameller

Bedsteveninderne har fattet, hvordan mig med den søde tand er temmelig begejstret for frugtkarameller der smager af passionsfrugt, hindbær og jordbær + bløde flødekarameller - http://karamelleriet.com/item/vores-karameller/ – - http://karamelleriet.com/karameller/ – . Vennerne gav mig så en pose delikate flødekarameller plus en bog med dessertopskrifter, så jeg på egen hånd får styr på at tillave bløde flødekarameller og frugtkarameller i fødselsdagsgave.

Undertegnede er altså ikke ikke den store kok og jeg fremstiller en smule nogle faste 13-15 retter aftensmad dag ud og dag ind. Men optimistiske mig sætter lidt ideen med at producere flødekarameller og frugtkarameller, hvis undertegnede bare eksperimenterer og lærer det lidt på rutinen. Det store spørgsmål er så, hvor mange frugtkarameller og bløde flødekarameller der må kreeres inden jeg kan opskriften udenad.

Måske ender jeg med at tilberede mine egne flødekarameller og frugtkarameller som bonusgaver tilbage igen til mine tøser. Sikke en overraskelse. Måske erhverver jeg en opskriftsbog med gode desserter i fødselsdagsgaver. Haha. Men ideen med selvskabte bløde flødekarameller eller frugtkarameller at tage med ud ret god. Dem jeg kender elsker når man overdrager selvskabte værtindegaver, og langt de fleste kan lide flødekarameller. Dernæst et det altid muligt at hygge mig med frugtkarameller plus mynte til mig selv.