Jeg vil antageligvis købe et rullegardin

Jeg glæder mig til at få et spritnyt gardin. Et nyt gardin må jeg anskaffe, fordi det rullegardin, jeg har nu, er ganske ødelagt. Et helt nyt trægulve vil jeg for resten snart ud at købe, og nogle tæpper har jeg ydermere tænkt på at få. Jeg vil formentlig købe et mørkt trægulve, da det er særdeles nydeligt. Ligeledes synes jeg, at et mørkt gardin er ganske smukt. Jeg vil derudover gerne have et mørkebrunt trægulve, grundet at det kommer til at stå godt i kontrast til min stue, som er særdeles lys. Jeg kan dog ikke vælge imellem et gulv fremstillet af eg, fyr, gran, ahorn, ask, birk eller bøg. Jeg kan ydermere ej vælge mellem gardinerne. Jeg vil formentlig erhverve et rullegardin, ligesom jeg ejer nu, men jeg kan få gode råd fra en sælger, idet jeg samtidig skal erhverve et trægulve. Jeg må i øvrigt finde ud af, den type rullegardin jeg skal anskaffe, fordi det er muligt at erhverve masser af divergerende slags. På grund af at min moster ved mere om sådan noget, end jeg gør, vil jeg tilmed tage hende med. Det er mit håb, at ekspedienten i forretningen tilmed kan hjælpe mig med valgprocessen.