Kender I speedbådskørekort Århus – mor her har påbegyndt duelighedsbevis/duelighed så jeg kan cruise i et styks motorbåd

Jeg & Albert har lige begyndt på at gå til duelighedsbevis {http://www.dksp.dk/duelighedsbevis}. Ved en af jer egentligt, hvorfor det er kaldt duelighed (http://www.dksp.dk/duelighed)? Det her duelighed er en type speedbådskørekort Århus (http://www.dksp.dk/speedbaadskoerekort-aarhus), hvorfor manden og mig med duelighedsbeviset på plads kan hyre en god båd og tage ud at bruge vores ferie på at padle til Sverige.

Jeg og min kæreste har over noget tid haft tanker om at tage sådan et duelighed bevis, for vi er begejstrede for at sejle. Min onkel Erik har selvfølgelig duelighedsbevis og jeg har tit været ude på hans båd hvor jeg har tænkt på ligesom ham at få bevis på duelighed. Både selve sejlladsen og hyggen i havnene, hvor man hygger i de sene aftentimer med hyggesnak, god mad og rosé er skønt. Dermed ska’ der et duelighedsbevis fra et sted med speedbådskørekort Århus til.

Så jeg forhørte mig hos min onkel, hvor jeg og kæresten tager duelighedsbevis, og så fik speedbådskørekort Århus en rekommandering fra onklen. Det sted ligger ret tæt på mit arbejde, så på grund af dette er speedbådskørekort Århus fuldkomment. Så er det enkelt for kæresten og jeg at færdiggøre duelighedsbevis når jeg og kæresten kommer fra arbejde/studie.

Hvad tænker mine læsere? Kender I også en god virksomhed med speedbådskørekort Århus, har I gået til duelighed test eller har nogle af jer læsere haft duelighedsbevis i lang tid?