Kig på tyroler kostume samt lignende tyrolertøj

Jeg glæder mig så meget til den miniferie. Arbejdsugerne har været uoverskueligt her på det sidste, så det bli’r mega fornøjeligt med en gedign fest med tyrolertøj i form af et billigt tyroler kostume. Jeg og min veninde planlægger at tulle nogle dage omkring i nærområdet bagefter.

Inden længe er jeg og min veninde indbudt af sted til tyrolerfest med sang, god stemning, fest og ikke mindst øl. Til festen har hun og jeg derfor været ude at købe tyrolertøj. Veninden fik ideen til at købe tyroler kostume til galskaben. Carina kender en nem forretning med tyroler kostumer, som minder en del om rigtigt tyrolertøj. Personligt havde jeg sgu ikke fundet på mere end kanske at skabe fine fletninger eller måske koordinere kulørerne på min kjole.

Jeg er en smule overstadig over det nyindkøbte tyrolertøj. til tyroler kostume kommer jeg i den fineste en strutkjole i hvide, blå og røde farver med tætsiddende overdel og volumen i skørtet. Super lækkert. Det nye tyroler kostume leder mine tanker hen på en sexet tanke over en kjole i Snehvides garderobe. Snehvides kjole har jeg trods ikk tidligere forbundet med tyrolertøj. Så pæn og endvidere temmelig folkedragt-agtig.