Min kæreste og mig vil bruge penge på nye væg til væg tæpper

Min fyr og jeg er i gang med et omfattende projekt i boligen. Vores soveværelse og stue skal nemlig istandgøres. Bl.a. skal vi have nye liftgardiner (www.jemtex.dk/liftgardiner), da de gamle er særdeles medtagne. Vi har dog et problem. Vi, mig og min fyr, kan ej vælge imellem gulv plus tæpper , www.jemtex.dk/taepper.html, el. væg til væg tæpper (www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html). Vores spritnye liftgardiner skal være i en lys farve, så rummet ikke vil blive sort, på trods af at gardinerne er nede. Nogle nye liftgardiner kan jeg ikke vente med at købe. Gulv & tæpper kunne jeg godt tænke mig, af den årsag at jeg mener, det er kønnest, men min mand vil gerne have nogle væg til væg tæpper, fordi det ser hyggeligt ud. Han mener derudover, at børnene ej kommer til skade ligeså nemt, idet de fjoller rundt, hvis vi spenderer penge på tæpper fra væg til væg. Min mening er dog stadig, at vi burde erhverve gulv og tæpper, fordi børnene jo overhovedet ikke må lege så vildt. Vi er i det mindste enige om købet af liftgardiner. Mit håb er, at vi ligeledes inden for den nærmeste fremtid finder svaret på tæppeproblemet. Vi har jo desuden adskillige andre ting, vi skal tænke på end tæpper.