Mine tanker om Skagenshegn, ny, sød og blød roomie og støjhegn

Jeg og kæresten kommer om kort tid til at være en yderligere i villaen. Kæresten og jeg udvider snart med en sød shæferhvalp, og som følge af det tog jeg og ham os sammen til en ting, som både ham og jeg lidt for længe har udskudt. Ham og jeg skal anskaffe et hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn – omkring haven. Sådan et hegn er for os en større ting & ikke rigtigt et anlægsarbejde, ham og jeg liige ordnede i mens vi begynder at slæbe hjem af pynteting til udesæsonen og gøre brug af haven. Men vi har besluttet at på lørdag skal det være. Men så kommer konflikten om manden og jeg vil ha’ et lækkert Skagenshegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – eller et mere praktisk og skærmende støjhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – .

Ville I beslutte jer for et smukt Skagenshegn eller i stedet det kedelige men praktiske støjhegn, i det tilfælde at du lige som os havde hjem lige op af en større vej og ska’ ha’ hegn? Kæresten og jeg ska’ til at have valgt det endelige hegn inden næste uge.

Jeg kan altså bedst lide det lavere Skagenshegn. Skagenshegnet er enkelt & råhvidt og måske en kende traditionelt. Det er i en god højde, & den stil stemmer virkelig fint med undertegnedes forestillinger om godt med planter ved sådan et kridhvide indhegning som vi kan få med et Skagenshegn.

Et støjhegn hælder min kæreste til, der ganske givet er meget smart & som navnet antyder dæmper støjen fra vores ringvej, som ligger lige ved huset. Undertegnede kan nemt følge hans argumenter omkring det støjhegn. Jeg tænker bare at den slags hegn bli’r ganske højt og tæt. Det tildeler os naturligvis samtidig større privatliv med sådan et støjhegn. Og mig der er glad for klatreplanter vil også godt kunne sætte fine blomster ved hegnet. Måske giver jeg mig alligevel