Praktiske teknikker til at indrette med pallerammer og paller som europaller/eur-paller

Eur-paller er en overkommelig måde at konstruere senge, borde og stole i.. Du kan måske opstøve secondhand paller og pallerammer hos supermarkeder eller måske har du altid mulighed for at købe eur-paller, europalle, paller og pallerammer til en god pris online. Du behøver ikke absolut være ret håndværkeragtig, før at du nemt kan udrette kraftige og afslappede inde- og udemøbler af pallerammer og paller.

Paller såsom eur-paller/europaller og pallerammer kan du f.eks benytte til at bygge en briks med understel,

ventilation under madrassen og et smart sengegærde. Desuden kan man anvende eur-paller, andre paller og europaller til at lægge terrasse, imens pallerammer selvsagt er formålstjenligt til køkkenbede, så længe pallerammerne ik er trykimprægneret. Til køkkenhaven er pallerammer ukompliceret at omskabe. Eller byg pallerammer sammen og skabe en have, som får noget højde. Skal du ikke at benytte kemisk behandlede pallerammer og paller, så gå efter eur-paller. For de er ikk trykimprægnerede.

Ppfrisk en nyindkøbt europalle eller placer 1-3 paller ved hinanden som du kan hænge i dit værelse som en alternativ og miljøvenlig opbevaringsplads. Eller Lav et lavt sofabord med brug af europalle eller eur-paller med nogle hjul neden under.. På internettet kan du finde ret meget creations, hvor opfindsomme folk uddyber, hvordan og hvorledes de selv har erfaring med at anvende eur-paller, europalle, pallerammer og andre paller som billigt og praktisk møbelmateriale.