Som selvstændig erhvervsdrivende tjener jeg penge på at offerere den bedste glatførebekæmpelse.

Jeg har i sinde at dele med jer, kære læsere noget fortrinligt. Jeg har åbnet min egen lille virksomhed. Det er en stor drøm, som jeg har haft i hundrde år. Men nu var det rette tidspunkt. & jeg ønskede at det skulle ske. Det passede rigtig godt med, at hausfrauens og mine trillinger er i skolealderen, så de ikke har behov for akkurat lige så meget hjælp til selvhjælp som da de var nyfødte. Min rationelle bedre halvdel bekendtgjorde, at hvis jeg ønskede at realisere min drøm, skulle det være nu, før at vi begge blev to alt for gamle mennesker… Min gesjæft offererer snerydning København {http://www.totalsnerydning.dk/snerydning} som det første, & saltning af veje {http://www.totalsnerydning.dk/saltning} samt en fortrinlig glatførebekæmpelse {http://www.totalsnerydning.dk/saltning/glatfoerebekaempelse}. Jeg har i adskillige år haft beskæftigelse indenfor glatførebekæmpelse, i særdeleshed snerydning København & saltning af veje. Men jeg havde brug for nye og ukendte græsgange, og har i lang tid ønsket mig at blive forretningsdrivende. & jeg traf afgørelsen om at blive indenfor samme branche!

Dét at være virksomhedsejer er fuldstændig ukendt for mig… & her træder I ind i billedet! Jeg håber på, at I kan komme med nogle fortrinlige råd og idéer desangående dette felt. Jeg har tænkt på at tilmelde mig aftenskole for at forstå emnet. Men jeg må ulykkeligvis indrømme, at jeg ej føler, at dagene er lange nok til det. Så jeg håber, at jeg henad vejen selv kan tilegne mig viden om det vigtigste. Jeg har ekstremt mange gange oplevet, hvordan internettet er et ovenud fantastisk sted at få indblik i andres erfaringer. Jeg deler meget gerne ud af min erfaring med almindelig glatførebekæmpelse, samt saltning af veje samt min erfaring med for det meste snerydning København. Men muligvis er dét ikke den erfaring, der er allermest eftertragtet! I mellemtiden beder jeg til, at I vil lette min byrde en smule. I forvejen føler jeg, at der er overdrevent mange gøremål som skal klares, i sammenhæng med åbningen af min forretning. Ligeledes erfaring med, & kloge råd vedr. dét at være forretningsejer sådan helt overordnet set, modtager jeg virkelig gerne!