Storshopping af julemandskostumer, nisse kostumer plus nissepige kostumer

Mor her er gået i gang med at ordne aften med julehygge for vores medarbejdere, og organisator-mig er sørme ret henrykket over de nissepige kostumer, nissekostumer samt julemandskostumer vi festplanlæggere har fået købt ind. De virker solide inklusive sjove detaljer. Jeg ser frem til at se Andreas og Rune gøre den som julemænd i de store julemandskostumer, og tillige booker firmaet 2 til 3 drillenisser iklædt nisse kostumer (http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/). Vi har desuden brug penge på 2-3 småfrække nissepige kostumer. Vi synes det bliver skægt med en smule til herrerne. Her på kontoret har vi en afslappet arbejdstone, så jeg går ikke ud fra at to-tre let afklædte nissepige kostumer bliver dårligt modtaget.

Planlægningsfreaken her glæder mig vild til juleshowet på min arbejdsplads. Vi har ikke holdt julearrangement tidligere, og der skal sandelig ik undvære julemandskostumer, nissepige kostumer og nissekostumer. Vi plejer at holde et styks julemiddag, men denne gang runder virksomheden arbejdsåret af iden juledagene med nisse kostumer, hygge, julemandskostumer, sang og musik og frække nissepige kostumer. Total fest.

De fleste kolleger er lykkelige over fester og events blandt mine kolleger. Sammen har kollegerne holdt sommerfest og tillige en fest inden påske, hvor Helena stadsede sig ud som et påskeæg. VI skreg af grin. Men denne gang er menuen julemandskostumer, nissepige kostumer & nissekostumer til vores nye julearrangement med historie om julens oprindelse, hjemmelavet gløgg og raflegaver. Jeg glæder mig allerede.