Vennerne har i dag den fineste terrasse efter en omgang fliserensning og imprægnering af fliser til at forebygge mod flisepest

Vores dejlige genboer har fået så pæn en terrasse 100% uden flisepest , alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest, , her efter at de har fået udført imprægnering af fliser , alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser, og fliserensning , alge-stop.dk/rensning-af-fliser, ved et kvalificeret selskab, for ja, de dejlige mennesker havde fået diagnosticeret flisepest på deres terrasse. Ja bvadr, flisepest. Undertegnede har ikke hørt eller læst om det inden da, men særligt lækkert er det sgu ikke.

Så er det rigtig fint, at mine naboer fik kompetent arbejde med imprægnering af fliser og fliserensning. I dag er deres fliser simpelthen blevet desinficeret 100% og imprægneret så så kommer den flisepest nok ikke retur de kommende mange år.

Anders og jeg har selv 1 umoderne terrasse i træ og vi har faktisk overvejet at få hjælp til at lægge en ny dejlig terrasse med fliser i stedet den oprindelige.

Efter prædken med de søde naboer denne sommer blev manden og jeg helt i tvivl, i det de var forholdsvis ærgerlige over den tudegrimmeterrasse, der var plaget af flisepest og var blevet helt mugne.

Men for et par dage siden ringede Andrea og Olfert os hen og smage et styks fin osso buco, og vi har set virkningen af den fliserensning. Fliserne er jo ganske enkelt vildt pænt. Gradsforskellen er overbevisende. Fliserne er jo som da de var nye. Og suppleret med imprægnering af fliser holder de sig nydelige længe.