Vi begriber nu, hvorfor samtlige kontoransatte siger, at frankeringsmaskiner er smarte!

Jeg er ked af at skulle skuffe Jer! Der kommer nu, hvad nogen måske ville beskrive som et ovenud søvndyssende indlæg vedr. frankeringsmaskiner » http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/,! Men hvorom alting er, er sagen den, at jeg har forstået, hvor tjekket en såkaldt frankeringsmaskine er! Og jeg har lige afgjort, at jeg skal spendere nogle moneter på en frankeringsmaskine til forretningens kontor. For snart syv år siden etablerede jeg min nye hverdag som selvstændig erhvervsdrivende, og forretningen har lige så stille etableret sig. Dét har den betydning, at firmaet nu udsender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i de første spæde timer. Mine partnere & jeg har erfaret, at man med hjælp fra en frankeringsmaskine har chancen for at spare ovenud meget arbejdstid. Især i mit lille bitte firma, hvor vi for nu bare er få medarbejdere, ville det være en skarp idé med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi i forvejen rigtig travlt. & så er det jo rigtig åndssvagt at spendere dyrebar tid på at sætte frimærker på breve! Vi ønsker meget mere at spendere tiden på mere altafgørende projekter, og til det formål, spenderer firmaet gysser på en frankeringsmaskine.

Vi kan simpelthen ikke vurdere, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det mest anvendelige for virksomheden. Jeg har forsøgt at skabe mig klarhed over udbuddet, men jeg har overhovedet ej bestemt mig for noget som helst. Jeg håber rigtig meget, at I formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som matcher mit behov. Der kan findes både danske & svenske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være skønnest at gøre sin forretning. Helt umiddelbart vil jeg preferere en dansk distributør, fordi det så ville være fantastisk meget lettere at forklare sagens omstændigheder, hvis jeg støder på repareringer. Men så alligevel har jeg oplevet, at de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner er billigere end de danske. & som sagt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyetableret forretning, der præcist lige kører rundt. Så af den grund er det vigtigt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en billig pris. Men begribeligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med jeres kloge hjælp, at kunne identificere en frankeringsmaskine, der lever op til begge mine krav.