Vores splinternye dankortterminal virker hastigt

Forleden dag fik vi helt nye terminaler på mit job, som er på en restaurant på Østerbro. Der er eksempelvis kommet en touchterminal samt en ny dankortterminal, og der er derudover kommet et postmixanlæg. Jeg må selvfølgelig lige blive oplært i at anvende vores nye touchterminal, men yderligere virker den efter min mening ret smart. Jeg synes godt om, at der er kommet en ny dankortterminal, pga. at det tog så lang tid med den anden terminal, hvilket generede mig og ikke mindst cafeens kunder.

Faktisk var det mig, som kom med det foreslag, at det ville være smart at erhverve os et postmixanlæg. Det er min holdning, at det er virkelig nice, at der er sådan et anlæg, og det mener mine medarbejdere og min chef også. Herudover ser det ud til, at cafeens kunder er tilfredse med det. Der befinder sig flere forskellige smagsvarianter af sodavand i det smarte postmixanlæg, og de fleste af cafeens kunder vælger Pepsi. Idet der er pause, må vi få et gratis lille glas sodavand eller lignende fra postmixanlægget, og jeg vil altid have Sprite.

Jeg mener, det går mere raskt at betjene cafeens kunder med disse nye terminaler, end forinden. Cafeens kunder vælger mad, og jeg kan hurtigt taste det ind på vores touchterminal, vores dankortterminal virker ekspedit, og tillige sørger kunderne selv for at tage drikkevarer af anlægget. Det kan ganske enkelt ikke blive bedre! Jeg er mere glad for at tage på arbejde nu end forinden, da det nu går meget mere hurtigt, og dermed bliver køen ikke ligeså lang.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>